logo_agro680Az AGRO-LARGO Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult. A cég korszerű raktárbázissal, saját vetőmagüzemmel, valamint saját gépjármű parkkal rendelkezik. Alapvetően vetőmagok termeltetésével, azok nagykereskedelmével, valamint exportjával foglalkozik. Az általunk céltermeltetés keretében előállított vetőmagok jellemzően a következők: fűmagvak, lucerna, vöröshere, bíborhere, mustár, pillangós virágú növények és aprómagvak. Jelenleg több, mint 3500 ha területen folytatunk céltermelést.

Nagyereskedelmi tevékenységünk során az említett vetőmagvakat forgalmazzuk, elsősorban fű- és takarmánynövényeket, melyek forgalmazásában sokéves tapasztalatot szereztünk. Kis- és nagykiszerelésű pázsitkeverékeink az egész országban nagy népszerűségnek örvendenek, részvételünk a belföldi piacon fűmagforgalmazás terén egyre nagyobb arányú. Fűmagkeverékeinket saját gyártású dobozokban és zsákokban forgalmazzuk.

Profi garden Termékcsalád (Professzionális keverékek): DEKOR PARK,, CHAMPION GOLF, SAHARA, STADION SPORT,

Magic garden Termékcsalád (Standard keverékek): BILIÁRD SPORT, NIAGARA PÁZSIT, KENTAUR (Szárazságtűrő), LUGAS (Árnyéktűrő), SZÁZSZORSZÉP (Virágmagos),

Hobby garden Termékcsalád: ZÖLDSZIGET, UNIVERSAL SPORT , FELÚJÍTÓ, ZÖLD TURBÓ

Cégünk tevékenység_MZ34195ének bővítése érdekében hoztuk létre 1992-ben saját vetőmagüzemünket, ahol korszerű berendezéseinkkel biztosítani tudjuk a termeltetett vetőmagok szakszerű tisztítását, tárolását, csomagolását.

A minőség másik garanciája, hogy a NÉBIH és szaktanácsadóink, valamint partnereink folyamatosan ellenőrzik a vetőmag előállításra kijelölt területeket. Az Agro-Largo Kft. 2000. március 27-én megkapta az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer tanúsítását, és ez alapján végeztük a vetőmag termelést, termeltetést, tisztítást, kiszerelést, kis- és nagykereskedelmet. A vevői elégedettség javítása érdekében 2003-ban átálltunk az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási szabványra, melyet 2009-ben az ISO 9001:2008, majd 2018-ban az ISO 9001:2015 követett.

Az export, cégünk teljes tevékenységi körét figyelembe véve, 40 %-ot tesz ki. Sokrétű partnerkapcsolataink révén termeltetési és exportkötelezettségeink vannak az Európai Közösség számos országába, mint Franciaország, Belgium, Németország, Olaszország, és állandó szállítói vagyunk a szomszédos országok, Szlovákia, Románia és Ausztria piacának.