Közeleg a tavaszi vetések ideje

 

A gazdák lassan zárják vetésterveiket, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

 

A közvetlen vetőmagszükséglet kielégítésén túl a vetőmag termeltetés kapcsán is lehetőséget kínálunk fű és aprómagok vetőmagcélú termesztésére.  Munkatársaink örömmel fogadják megkeresésüket, jelenleg mustárhoz, olajretekhez és facéliához keresünk partnereket. A közös munkát aktív szaktanácsadással, a szakmai ismeretek támogatásával egészítjük ki.

Nem csak az új telepítéseknél, hanem a felújításoknál is kíváló megoldást kínálnak a klasszikus legelőkre összeállított Fauna és Savanna keverékeink. Kaszálóink hozama szintén nagyban függ a jól megválasztott összetételtől, melynek szakmai optimumát a Greenland és a Gigant termékeink tartalmazzák. A vizes területek hasznosításánál lehet nagy előny az Energy termékünk. A kettős célból hasznosított területek az Ökomix keverékünkkel hasznosulhatnak jobban, kaszálásra és legeltetésre egyaránt alkalmassá válva. Egyedi takarmányfű keverékeinkben a fűféle (angol perje, olaszperje, réti perje, vörös csenkesz stb.) komponensek tetszőlegesen variálhatók és kombinálhatók a pillangósokkal (bíborhere, fehér here, vörös here stb.)

Aki még nem teljesítette a zöldítés vagy az (AKG) Agrár-környezetgazdálkodási Program támasztotta követelményeket, nálunk megtalálja a szükséges vetőmagot. Zöldtrágya magkeverékeinken kívül bármilyen különleges igényt is kiszolgálunk, legyen szó akár méh vagy vadlegelőről, akár szőlő és gyümölcsültetvények sorköznövényeiről. A magkeverékek fajösszetételeit, pontos arányait és kiszerelési egységeit keresse honlapunkon. Az új termékekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat.

Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

A további termékeinket megtalálja megújult webáruházunkban.

2019.02.07.