Generációkon átívelő vetőmagtermesztés

Családi vállalkozás

Az AGRO-LARGO Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. ma már 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, Patakfalvi Péter Zsigmond többségi tulajdonos és gyermekei is vezető szerepet vállalnak a cég működésében és pozitív jövőképpel tekintenek a technológiai fejlesztésekre az agrár ezen belül a vetőmag szektorban.

Cégünk vetőmagok termeltetésével, azok nagykereskedelmével, valamint exportjával foglalkozik. Korszerű raktárbázissal, saját vetőmagüzemmel rendelkezünk. 1990-es alapításunk óta meghatározó szereplőként vagyunk jelen a magyar mezőgazdasági életben.

Büszkék vagyunk saját fajtáinkra, amelyek nem csak belföldön, de a külföldi piacokon is minőséget képviselnek. Saját fejlesztésű termékeinkkel folyamatos munkakapcsolatban állunk a keszthelyi és a gödöllői székhelyű Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel, mivel fontosnak tartjuk a kutatás-fejlesztést, illetve a következő generációk szerepét a magyar vetőmagtermesztésben.

Minőségi termékek

Termékeinkkel olyan területet célzunk meg, amelyekre korlátozott mennyiségben, de magas minőségben van igény. Így például kukorica, napraforgó, repce vagy búza helyett lucerna, vöröshere, bíborhere és fűmag szegmensben professzionális termékeket kínálunk. Parkfüvek területén az összes nagy multinacionális áruházláncnak beszállítunk, és az összes árbevételünk 30%-a exportból származik. 

Kiemelkedő szerepet töltenek be partnereink a vetőmagtermesztésben, többször konzultálnak szakembereinkkel a termelési időszak alatt és odafigyelnek a technológiai ajánlásainkra. A betakarítást közösen ütemezzük, nekünk pedig komoly feladatunk, hogy a több helyről beszállított anyagot egységesítsük, csomagoljuk és exportra készítsük elő. Az ISO 9001 rendszerünk lehetővé teszi az azonos minőségű vetőmagok termelését és termeltetését, amit már a külföldi partnereink is nagyra értékelnek.

Tevékenységeink

Fő tevékenységünk a parkfű magok, takarmányfű keverékek és környezetgazdálkodási termékek előállítása és forgalmazása. Egyedi igények alapján fűmagkeverékeket állítunk össze a gazdák részére. Emellett vetőmag-termesztő partnerekkel több ezer hektáron folytatunk céltermeltetést.

Fűmagok és speciális
keverékek

Válogasson termékeink közül a webáruházunkban, és rendeljen online házhozszállítással akár 100 kg felett is!

Egyedi takarmányfű
keverékek​

Megrendelőink kérésének megfelelően vállaljuk egyedi összetételű takarmányfű keverékek összeállítását is.

Vetőmagtermesztő
partner program

Várjuk mezőgazdasági termelők és gazdaságok jelentkezését kiszámíthatóan jövedelmező vetőmagtermesztéshez

termékeink

A füvesítéstől kezdve a takarmányozáson át a zöldesítésig egyedi igényeket szolgálunk ki. Széles választékban elérhetőek termékeink a webáruházunkban, vagy partnereink kínálatában.

Parkfű magok

Parkfű és pázsit fűmag keverékeinket általános, speciális és egyedi igényeknek megfelelve állítottuk össze.

Takarmánynövények

Takarmányfű vetőmagjaink a célnak megfelelő keverékben vagy önállóan is kaphatóak. Igény esetén egyedi keverékeket is összeállítunk.

Környezetgazdálkodás

Zöldugar keverékeink teljesítik az AKG követelményét, élőhelyfejlesztési keverékeink pedig fenntartják a környezet diverzitását.

Központjaink

Agro-Largo – Gyál
székhely és logisztikai központ

2012-óta a gyáli székhelyünkről koordináljuk a bel- és külföldi kereskedelmi tevékenységet, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a központi raktárbázis felel a nemzetközi áruházláncok ellátásáért is.

A kereskedelem kiszolgálására és a logisztikai feladatok ellátására magas színvonalú raktárrendszert alakítottunk ki. A mezőgazdasági nagykereskedések, termelők, gazdák az ország egész területén és regionálisan is gyorsan, biztosan jutnak vetőmaghoz. 2003 óta ISO szabvány szerint gyártunk, technológiánkat folyamatosan automatizáljuk.

A gyáli raktárak összterülete: 3600 m²

2360 Gyál, Patak u. 5.
Nyitvatartás: H–P: 8:00 – 16:30

+36 (29) 540 410
info@agro-largo.hu

Agro-Largo – Zalabér
vetőmagüzem

Folyamatos minőség-ellenőrzés – minőségorientált tevékenység

A termeltetési és vetőmag tisztítási munkatársaink tapasztalata és a saját tulajdonú vetőmagüzemünk munkája nélkülözhetetlen a gyors és színvonalas kiszolgáláshoz. A szakmai munka műszaki hátterét a méltán híres dán Westrup gépei biztosítják.

Vetőmagüzemünk bértisztítási tevékenységet speciális kultúrák esetében végez, a kapacitás függvényében. Egyedi ajánlatunkért keresse az üzemvezető munkatársunkat. 

Éves tisztítási volumen: 2000 tonna. Fedett raktár: 2800 m²

8798 Zalabér, Hunyadi u. 6.
Nyitvatartás: H–P: 8:00 – 16:30

+36 (83) 376 039
vetomaguzem@agro-largo.hu

partnereink

Webáruházunk mellett vetőmagjainkat országszerte megtalálják a nagyáruházak polcain, illetve kereskedő partnereink kínálatában. 

Parkfű kategóriák

Szűrők

Szűrő

Kiszerelések

Kiszerelés

Kalkulátor használata:

Adja meg a füvesítendő terület szélességét és hosszúságát. A kalkulátor kiszámolja hány kilogramm parkfűmagra lesz szüksége.

Parkfű kategóriák

Szűrők

Termek

Kiszerelések

Termek-at

Parkfű kategóriák

Szűrők

magic címke

Kiszerelések

magic súly

Parkfű kategóriák

Szűrők

profi címke

Kiszerelések

profi súly

Parkfű kategóriák

Szűrők

Ebben a kategóriában nincsen elérhető szűrő.

Takarmánynövények
kategóriák

Szűrők

takarmanyfű-cimke
takarmanyfű